25 juli 2021 en 1 augustus 2021 hebben we nog twee trainingen gehad op TT Assen.


26 juli 2021 – Circuitdag CRT (Pirelli)

Nadat de plaat van mijn sleutelbeen is verwijderd was 25 juli 2021 de eerst volgende training voor Joycie Racing.
De eerste twee sessies had ik een redelijk goed gevoel met de motor. De invloed van de narcose was zeker nog te merken en het was behoorlijk warm en benauwd, waardoor ik niet goed in het ritme kon komen.

Hierdoor was er sprake van behoorlijk concentratieverlies en ging ik de derde sessie met een verkeerde bandenspanning de baan op. Hierdoor gleed de motor alle kanten op in de bochten. Ik heb de sessie uitgereden, maar daarna alle frustratie met betrekking tot mijn sleutelbeen en de sessie er even uitgegooid.

Tijdens de pauze heb ik even rust genomen, zodat mijn concentratie enigszins weer terug kon komen en heb ik advies gevraagd bij de aanwezige bandenspecialist over de bandenspanning met de slicks en de bandenspanning naar aanleiding hiervan aangepast. Hierdoor ging ik met meer vertrouwen weer de baan op. De laatste twee sessie kon ik iets meer aanzetten, maar echt goede rondetijden kwamen er helaas niet (meer) uit.
Toch ben ik over de gehele dag redelijk tevreden, zeker omdat de operatie minder dan twee weken geleden was en de narcose nog zeker zijn invloed had.

De hellingshoek rechts is wel terug, want de motor en ik gingen samen zo schuin door de Haarbocht dat de uitlaat even het asfalt geraakt heeft. Dit is gelukkig op zeer korte termijn gerepareerd door EPS Uitlaten!


1 augustus 2021 – Circuitdag van Team Dannhoff 

Vervolgens was het voorbereiden op 1 augustus 2021. In de tussentijd hebben we nog geprobeerd regenbanden te krijgen, omdat het er naar uitzag dat het de hele dag zou gaan regenen. Dit is niet meer op tijd gelukt, dus op hoop van zegen zijn we naar de TT baan gegaan om te kijken of daar nog regenbanden te krijgen waren. Helaas waren deze hier ook uitverkocht, dus zat er niets anders op dan wachten of het droog zou gaan worden. Dit bleek helaas niet het geval en wij zijn naar huis gegaan zonder een meter te hebben gereden helaas.


Endurance ‘Van Uitert 5 Uren van Assen’

De planning is in tussentijd iets gewijzigd!

In principe stonden er nog twee trainingen (12 augustus en 5 september) op  de planning voorafgaand aan de laatste wedstrijd op 13 oktober 2021…

Maar ik ben gevraagd om in te vallen bij team 848 DCC-plus voor de Endurance ‘Van Uitert 5 Uren van Assen’ op 16 augustus 2021. In voorbereiding daarop train ik op dit moment bijna elke dag.

Vier keer per week krachttraining, waarvan één keer met een personal trainer, twee keer per week cardio op mijn nieuwe MTB en één keer per week een rustdag. Ik ben er zeker klaar voor 16 augustus 2021!

Als je wilt komen kijken, 12 of 16 augustus 2021 ben je natuurlijk welkom met een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang of een volledig vaccinatiebewijs en de Corona CheckApp.

Groetjes,

Joyc(i)e #119


0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *